1. Home
  2. Dienst na verkoop
  3. Services

Services

Financiƫle oplossingen op maat

Ballon financiering is een voordelige en flexibele financiering die u toelaat heel eenvoudig een nieuwe wagen aan te schaffen. Na de kleine maandelijkse terugbetalingen kunt u kiezen om uw wagen te behouden of hem te vervangen door een gloednieuwe. Is uw wagen bijna terugbetaald?

Dan hebt u twee mogelijkheden:

U ruilt uw wagen in voor een splinternieuw exemplaar. U kunt daarna onderhandelen bij een garage om hem over te nemen tegen een terugkoopsom die overeenkomt met het laatste maandelijkse aflossingsbedrag.

U houdt uw wagen liever? Geen probleem, dan stort u gewoon de laatste verhoogde maandaflossing.

Uw voordelen:

Dankzij een kleine afbetaling kunt u kiezen voor een degelijk uitgeruste wagen met meer opties.

U kunt uw wagen telkens opnieuw vervangen door een recent model. Met of zonder voorschot.

Werkplaats

Voor een onderhoud of een herstelling, voor onderdelen of accessoires, u kan altijd een beroep doen op ons ervaren team. Met vakwerk en professionalisme garanderen onze specialisten een lang leven voor uw Mercedes-Benz. Enkel het beste voor uw ster.

Contacteer ons:

016/40.00.10

Receptie@gmsleuven.mercedes-benz.be

Magazijn

Geef uiting aan uw passie. Bij ons kan u ook terecht voor originele onderdelen, onderhoudsproducten, accessoires en beschikken we ook over een eigen bandenhotel.

contacteer ons:

016/40.00.10

magazijn@gmsleuven.mercedes-benz.be

Carrosserie

Onze ProCarrosserie is gecertificeerd door Mercedes-Benz. Heeft u een sterretje in uw voorruit, een kleine kras of grotere schade? In onze werkplaats wordt uw wagen op de juiste manier hersteld, volgens de strikte richtlijnen van Mercedes-Benz.

contacteer ons:

016/85.79.00

Eva.Aertgeerts@gmsleuven.mercedes-benz.be

Favorieten ()Vergelijken ()Uw Selectie  ()016/85.79.00ContactLocatie & openingsuren